Creixement Personal.
Estem connectats els uns amb els altres i amb el nostre entorn. Som energia!
Constel·lacions Familiars


Dintre del nucli familiar a cada membre li correspon un lloc. Quan algú està fora del lloc o està exclòs es produeix el caos sense que ningú en sigui conscient. Aquells que neixen posteriorment en el sistema repeteixen i prossegueixen la sort dels exclosos, donant pas a implicacions sistèmiques que són l’origen de molts dels nostres bloquejos.
El treball de la constel·lació familiar consisteix en arribar a l’arrel del bloqueig familiar, i a través dels moviments de l’ànima, aconseguir col·locar de manera natural a cadascú en el lloc que li correspon, donant pas a l’harmonia i benestar de tots els membres de la familia i donant l’oportunitat d’entendre determinades actuacions i hàbits recurrents dintre de la família.
Les constel·lacions es realitzen sense necessitat dels individus implicats.

Xamanisme Brasiler

L’alineament Energètic (xamanisme brasiler) és una tècnica energètica que prové de la sabiesa xamànica de les tribus del Sur del Brasil i té com a objectiu localitzar i sanar a través de la sensibilitat del terapeuta qualsevol conflicte en la nostra personalitat que ens produeixi bloquejos.
Reiki

Reiki és una paraula sànscrita que significa REI, energia universal i KI, energia vital. És una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de la imposició de mans, que s’utilitza per a guanyar pau i equilibri en tots els nivells. Segueixo la corrent Ushui-Tibetana.